Hardware engineering

Al meer dan 30 jaar en met meer dan 110.000 installaties geldt EPLAN als ’s werelds toonaangevende Computer Aided Engineering systeem voor de industriële elektrotechniek. Met behulp van Eplan 5.70 of P8 ontwerpen wij elektrotechnische schema’s welke eventueel automatisch vertaald kunnen worden in een afgesproken taal.

Regelmatig doen wij Eplan tekenwerk voor derden, zowel op locatie als in ons eigen kantoor. Dit kan op regiebasis of voor een van te voren afgesproken vaste prijs. In het laatste geval ontvangen wij graag vooraf alle benodigde informatie zodat wij de werkzaamheden goed kunnen inschatten.

Naast engineering met behulp van Eplan hebben wij voor een aantal klanten de standaardisatie opgezet. De wensen van deze klant worden omgezet naar projecttype keuze (bijvoorbeeld groep plaats codering, totaalnummering, etc) en daarop worden de diverse formulieren ontworpen. Mede omdat wij zelf veel ervaring met projecten hebben kunnen wij in een vroeg stadium knelpunten onderkennen en daarvoor oplossingen aanbieden die uw bedrijf helpen nog effectiever en dus efficiënter te werken.