Dynamic Control Technology is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland 2023

ERKENNING DOOR EIGEN RELATIES

Dynamic is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring  in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business.

De Sterkste Schakel Verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en omgeving Waddinxveen. Genomineerden komen o.a. uit Leiden, Oegstgeest, Voorschoten, Katwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Nieuw Vennep, Roelofarendsveen, Oud Ade, Hoogmade, Woubrugge, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Bodegraven en Reeuwijk. De verkiezing wordt in 2023 alweer voor de twintigste keer gehouden en heeft inmiddels enorme waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Dynamic is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

De 50 genomineerden zijn verdeeld over zeven sectoren. De sectoren waarin dit jaar gestreden zal worden zijn:

  1. Automotive
  2. Bouw, Installatie & Techniek Groot
  3. Bouw, Installatie & Techniek Klein
  4. Detailhandel
  5. Dienstverlening Groot
  6. Dienstverlening Klein
  7. Internationaal Zakendoen

Dynamic is als elektrotechnisch bedrijf, gespecialiseerd in besturingstechniek en industriële automatisering, samen met nog 8 andere genomineerden ingedeeld in de sector Bouw, Installatie & Techniek Klein.

Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit oud winnaars van vorige edities.
Op vrijdagavond 17 maart 2023 tijdens de Grande Finale in Hotel Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee zullen de winnaars bekend worden gemaakt. Of Dynamic tot de winnaars behoort is dus nog even afwachten.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterksteschakel.nl/